Steun ons

Ieder jaar streven wij naar een gemêleerde groep deelnemers in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar die een fijne week met elkaar op kamp gaan. Helaas is het niet voor iedere ouder mogelijk deze week voor hun eigen kind te bekostigen. Toch willen wij het juist ook voor deze groep kinderen mogelijk maken om op kamp te gaan.

Stichting Kinderwerk is een particulier initiatief. Vrijwilligers doen al het werk: de organisatie én de begeleiding tijdens het kamp zelf. We financieren het kamp door middel van fondsenwerving, donaties en het inschrijfgeld.

Sponsor de deelname van een kind
Ieder jaar ontvangen we inschrijvingen van een aantal kinderen die het kamp niet zelf kunnen bekostigen. Daarom zijn we op zoek naar sponsors, die aan het inschrijfgeld kunnen bijdragen. Helpt u mee om kinderen mee te laten gaan op kamp, die het zelf niet kunnen betalen? Met particuliere bijdragen kan een kind een fijne zomerweek doorbrengen in Wanneperveen.

Samen kunnen we zo veel mogelijk kinderen een fijne vakantie laten beleven!
Voor €50,- sponsort u de deelname van een kind.
Voor €25,- sponsort u samen met een andere donateur de deelname van een kind.

Uiteraard is elk bedrag van harte welkom! Een aantal kleine bijdragen maakt het mogelijk om een kind iets ‘groots’ te laten beleven.

U kunt uw bijdrage overmaken naar Stichting Kinderwerk (kvk 41214872):
NL57 INGB 0002 9889 22 t.n.v. Stichting Kinderwerk, Amsterdam

Wij sturen u dan een vrolijke vakantiegroet vanuit Wanneperveen.

Spullen doneren?
Voor knutsel-, sport- en spelactiviteiten gebruiken we zoveel mogelijk tweedehands of gerecycled materiaal. Ook hebben bedrijven in het verleden bijgedragen in de vorm van zonnepetjes, waterbidons, thee en koffie voor de leiding. Heeft u spullen over waar u ons wellicht blij mee kunt maken? Neem dan contact op via info[at]wanneperkamp.nl.