Doel van het kamp

Elk kind heeft recht op vakantie. Het Wanneperkamp biedt kinderen de kans een week buiten te zijn, lekker te spelen, actief te zijn én te ontspannen in de natuur. Door de diverse deelnemersgroep leren de kinderen bovendien andere kinderen kennen met hele andere achtergronden dan thuis en op school, waardoor bijzondere vriendschappen ontstaan die vaak jarenlang duren.

Kinderen die verder niet op vakantie gaan, niet zo snel met de natuur in aanraking komen of om wat voor reden dan ook een week weg van huis goed kunnen gebruiken, zijn extra welkom. Maar iedereen die graag op kamp gaat en het leuk vindt midden in de natuur te spelen, kan mee. Het kamp is voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en de groep bestaat uit 25-35 kinderen.

Je kunt je inschrijven in je eentje of met een vriendje of vriendinnetje, klasgenoot of broer of zus. Veel deelnemers gaan jarenlang mee maar elk jaar gaan er ook kinderen voor het eerst op kamp. Om te zorgen dat het kamp voor iedereen betaalbaar is, is het inschrijfgeld inkomensafhankelijk. Meer weten hoe u kunt helpen dit te realiseren? Klik hier.

Voor praktische informatie, zie hier. Voor meer informatie over de activiteiten tijdens het kamp, zie hier.